Voor calamiteiten bel: 06 30 81 46 58

Wie zijn wij?

De verkeersregelaars van SAVA Verkeersregelaars staan elke dag voor u klaar. Veiligheid en betrouwbaarheid; dat staat bij ons voorop. Wij zorgen voor veilige situaties, voor u en alle anderen op de weg.

Wij zijn specialisten als het gaat om het inzetten van beroepsverkeersregelaars. Tijdens een infra-, bouw- of groenvoorzieningsproject leiden wij alles in goede banen. Het regelen van het verkeer op een evenement? Ook daarvoor draaien wij onze hand niet om. Met een netwerk van ruim 100 verkeersregelaars in Midden- en Noord-Nederland kunt u altijd op SAVA Verkeersregelaars bouwen.

Kwaliteit en veiligheid

Service, kwaliteit en een professionele uitstraling: dat staat bij SAVA Verkeersregelaars op één. Onze medewerkers zijn opgeleid tot bevoegd verkeersregelaar en gecertificeerd volgens overheidsnormen. Ze hebben een VCA- en GPI-certificaat en BHV-training gevolgd. Veel van onze verkeersregelaars zijn daarnaast in het bezit van een BRL9101-certificaat. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de veiligheid van de verkeersregelaars en weggebruikers staat altijd voorop.

Verkeersregelaars

Onze verkeersregelaars houden van hun werk. Een kleine of grote opdracht? Ons team is van alle markten thuis. Voor elke opdracht krijgen de verkeersregelaars uitvoerige instructies over hun taken. Ook eventuele risico’s worden besproken. Onze verkeersregelaars gaan goed voorbereid de weg op.

Het gaat natuurlijk om de inhoud, maar het oog wil ook wat. Onze verkeersregelaars zijn altijd netjes gekleed en hebben een professionele en betrouwbare uitstraling. Ook hechten we veel waarde aan de sociale vaardigheden van onze medewerkers. Ze spreken allemaal vloeiend Nederlands en kunnen verkeerssituaties in duidelijke taal toelichten. Wilt u meer weten over SAVA Verkeersregelaars? Neem dan contact met ons op via (0592) 201 099 of info@sava-verkeersregelaars.nl. Wij vertellen u graag meer.