Voor calamiteiten bel: 06 30 81 46 58

Wegwerkzaamheden

Kleine of grote opdracht? Bedrijf of overheid? SAVA Verkeersregelaars helpt u graag. Tijdens wegwerkzaamheden zorgen onze verkeersregelaars voor de veiligheid van alle weggebruikers. Het verkeer tijdens wegwerkzaamheden in goede banen leiden; dat is voor ons van groot belang.

Onze opgeleide en gecertificeerde verkeersregelaars hebben een strenge selectieprocedure doorlopen. U kunt er dus zeker van zijn dat wij de juiste mensen de weg op sturen. Voor elke opdracht krijgen de verkeersregelaars uitvoerige instructies over hun taken. Ook eventuele risico’s worden besproken. Wij zorgen ervoor dat iedereen weer veilig thuis kan komen.

Plansysteem

SAVA Verkeersregelaars maakt gebruik van een geavanceerd plansysteem, zodat in één oogopslag te zien is waar en welke werkzaamheden verricht moeten worden. Wij sturen elke week een digitaal mandagenregister en urenregistratie toe. Tot en met de facturatie is dit proces volledige geautomatiseerd, zodat u altijd up-to-date bent.

Wilt u meer informatie over ons plansysteem of wat wij voor u kunnen betekenen bij wegwerkzaamheden, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via (0592 201 099) of per mail via info@sava-verkeersregelaars.nl.