Voor calamiteiten bel: 06 30 81 46 58

Bedrijfsopleidingen

Wij vinden het belangrijk om ervaren en gekwalificeerde mensen de weg op te sturen. Wilt u verkeersregelaar worden, maar bent u nog niet in het bezit van de juiste certificaten? Geen probleem. Bij SAVA Verkeersregelaars kunt u terecht voor diverse trainingen en opleidingen. De volgende opleidingen bieden wij aan:

  • Verkeersregelaars opleiding
  • Bedrijfshulpverlener (BHV)
  • VCA-basis
  • Verkeersmaatregelen BRL9101

Alle opleidingen worden door ervaren en gecertificeerde instructeurs verzorgd.

Verkeersregelaarsopleiding

Ziet u zichzelf al verkeersregelaar worden? Dan helpt SAVA Verkeersregelaars u met de gekwalificeerde opleiding tot verkeersregelaar op weg. De opleiding bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel.

Tijdens de opleiding krijgt u één dag klassikaal les om de theorie eigen te maken, de andere twee dagen vinden plaats op de openbare weg. Beide delen worden afgesloten met een praktijkexamen.

BHV en AED

Het is van belang dat er snel wordt gehandeld in noodsituaties. Bedrijfshulpverleners (BHV’ers) weten precies hoe ze moeten handelen bij calamiteiten. Een beginnende brand, het verlenen van eerste hulp en het begeleiden van ontruiming: tijdens onze opleiding als BHV’er weet u raad in al deze situaties.   

Heeft u personeel in dienst? Dan bent u volgens de Arbowet ook nog eens verplicht om dagelijks één BHV’er in uw bedrijf aanwezig te hebben. SAVA Verkeersregelaars biedt een opleiding tot BHV’er, inclusief het gebruik van AED.

VCA Basisveiligheid

VCA Basisveiligheid wordt op steeds meer locaties waar gewerkt wordt geëist. Wij bieden een cursus aan voor medewerkers op uitvoerend niveau en hun directe leidinggevenden. Een vooropleiding is niet noodzakelijk. Deze opleiding wordt afgesloten met een landelijk erkend examen. Daarna ontvangt u het certificaat Basisveiligheid VCA. Voor leidinggevenden is er ook de opleiding VOL-VCA.

Medewerker of Vakman Verkeersmaatregelen BRL 9101

Bedrijven in het bezit van het procescertificaat BRL9101 stellen bepaalde eisen aan hun personeel. Stichting Infra Kwaliteit toetst deze eisen met een examen. Slaagt u voor het examen? Dan ontvangt u een certificaat met een geldigheidsduur van drie jaar.

Bij de uitvoering van ons werk, moeten alle personen op locatie in het bezit zijn van een geldig certificaat Medewerker VKM en/of Vakman VKM. Dit geldt niet voor medewerkers die minder dan drie maanden in dienst zijn. De opsteller van verkeersplannen moet een geldig persoonscertificaat Verkeersmanager Verkeersmaatregelen bezitten.

De certificaathouder die verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering en evenementen uitvoert, moet minimaal de functies Vakman VKM en Verkeersmanager inzetten.

Wilt u graag een opleiding tot Medewerker VKM en Verkeersmanager volgen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.